Këto janë rezultatet e partive nëpër komuna

3:52 pm 13.06.17

Përmes një vizualizimi grafik, Demokracioa në Veprim ka publikuar të dhënat që tregojnë për rezultatin e arritur të koalicioneve dhe partive, në zgjedhjet e së dielës, nëpër secilën komunë të vendit.

Koalicioni PDK-AAK-Nisma (PAN) ka marr më së shumti vota në 14 komuna, Vetëvendosje ka dal e para në 9 komuna, ndërsa koalicioni LDK-AKR-Alternativa (LAA) në 4 komuna, transmeton gazeta Zëri.

Për më shumë shikoni fotografitë e publikuara nga DnV-ja.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM