Këto janë nacionalitetet që tradhtojnë më së shumti në lidhje

10:15 pm 26.02.19

Një e treta e grave që nuk kanë qenë kurrë të martuara pranojnë se kanë pasur marrëdhënie seksuale me dikë tjetër përveç partnerit të tyre – pra numri një rritje të vazhdueshme nga 10 përqindëshi i matur në vitin 1970 dhe 24 përqind në vitin 2001.

Motivi kryesor i pabesisë është tërheqja fizike – dhe 62 për qind e grave e pranojnë se ky është një faktor “përcaktues”; mbi gjysma tjetër e grave thanë se ndjenjat për personin tjetër janë faktori më i rëndësishëm.

Interneti po përdoret gjithnjë e më shumë për të lehtësuar takimet e tradhtisë: Dyzet e dy përqind e grave franceze që treguan se mund të mashtrojnë, thanë se do të përdorin një faqe interneti për ta bërë atë.

Sipas të dhënave nga Durex, këto janë 10 vendet që kryrjnë më së shumti tradhëti në botë./UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM