Këto janë atletet ‘Zizzou’ nga Adidas

8:26 pm 28.06.17

 

Adidas ka zbuluar stilin e ri të atleteve të cilat janë krijuar pas inspirimit nga filmi i Wes Anderson, The Life Aquatic.

Atletet e reja quhen ‘Zizzou’ duke marrë emrin e karakterit Steve Zizzou (luajtur nga Bill Murray).

Ato janë stilizuar sipas atleteve që Zizzou i mban në film dhe tani Adidas i ka nxjerrë në shitje vetëm 100 copa të tilla.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM