Këta janë tre reperët më të mirë sipas Snoop Dogg  (video)

5:30 am 18.05.17

Snoop Dogg ka treguar se kë i sheh si reperët më të mirë të t’gjitha kohërave.

Gjatë një paraqitjeje te emisioni i Jimmy Kimmel, Snoop është pyetur nga moderatori se “Kush janë sipas teje tre reperët më të mirë të t’gjitha kohërave?”

Snoop u përgjegj: “Slick Rick, Ice Cube… dhe Snoop Dogg.”

Gjatë muajit prill Snoop Doog kishte thënë se 2Pac ishte “reperi më i mirë i të gjitha kohërave” derisa emri i tij u fut në muzeun e Rock and Roll Hall of Fame.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM