Kështu mund të duket Moto Z2 

10:42 am 25.04.17

 

Motorola sapo ka publikuar telefonin e lirë të saj Moto C, por nuk mungojnë thashethemet për Z2, një model i shumë pritur i saj me një bateri me jetëgjatësi dhe origjinale.

Vizualisht Z2 Play do të jetë shumë i ngjashëm me paraardhësin e tij, përveçse një dizenjim të lehtë të butonit “Home”, transmeton Top Channel.

Z2 Play duket se ka kontaktet e nevojshme për të suportuar Moto Mods, dhe ky është një lajm i mirë për këdo që ka tashmë disa nga këto aksesorë të hardware.

Në fotot e publikuara shfaqet edhe data 8 qershor, që ndoshta nuk do të thotë asgjë, ose mund të fshehë datën zyrtare të publikimit të tij

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM