Kështu duket episoda e parë e ‘Hungry Hearts’ nga Action Bronson  (video)

7:38 pm 31.08.17

 

Action Bronson ka debutuar emisionin e tij ‘Hungry Hearts’ që transmetohet në Snapchat.

Prezantuar në partnership me Match dhe Vice, në këtë shou Bronson kujdeset për të përzgjedhur çiftet të cilat do të dalin në takim, vendin dhe aktivitetet  e tyre, si dhe jep komentet e tij rreth progresit të çifteve.

 

 

‘Hungry Hearts’ është shou i tretë që Bronson krijon për Viceland. Ai drejton edhe emisionin rreth ushqimit, ‘Fuck, That’s Delicious’ dhe ‘Action Bronson Watches Ancient Aliens”.

Së fundmi, reperi ka nxjerrë albumin e tij të ri, Blue Chips 7000.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM