Kënga ‘Girls’ i bënë bashkë Rita Oran, Bebe Rexhan, Cardi B dhe Charli XCX

9:43 am 11.05.18

 

Rita Ora është bërë bashkë me këngëtaret Cardi B, Charli XCX dhe Bebe Rexha në këngën ‘Girls’.

“Jam e lumtur që më në fund po nxjerr singlin tim të ri GIRLS bashkë me disa gra jashtëzakonisht të fuqishme që më kanë frymëzuar shumë!” ka shkruar Ora në Twitter.

Lëshimi i albumit të dytë nga Rita Ora është shtyer, dhe tani raportohet se do të dal gjatë vjeshtës.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM