Kënga e re nga Jay Z për filmin 4:44  (video)

11:27 am 19.06.17

 

Janë lëshuar disa sekonda nga kënga e Jay Z që do të paraqitet në filmin 4:44.

Kënga quhet ‘Adnis’ dhe pak sekonda nga ajo mund t’i dëgjoni më poshtë në trailerin e filmit i cili do të ketë premierën më 30 qershor.

Në film paraqiten Danny Glover, Lupita Nyong’o dhe Mahershala Ali. Ai do të jepet ekskluzivisht përmes Tidal në bashkëpunim me Sprint.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM