Kendrick Lamar, SZA – ‘All The Stars’

7:44 pm 07.02.18

 

Kendrick Lamar dhe SZA kanë lëshuar videospotin për këngën ‘All The Stars’ që paraqitet në filmin Black Panther.

Reperi është producent i albumit të dedikuar për filmin e Marvel Studios, i cili del nëpër kinema nga 12 shkurti.

Në video paraqiten të dy këngëtarët, derisa Lamar lundron mbi një anije dhe SZA kërcën në hapsirë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM