Kendrick Lamar me koncerte të reja nëpër Evropë (foto)

6:24 pm 02.10.17

 

Kendrick Lamar ka bërë të ditur disa data të koncerteve për turneun e tij të ri nëpër Evropë.

Turneu i cili mbështet albumin DAMN do të filloj më 7 shkurt të vitit të ardhshëm dhe do të zgjas deri më 5 mars.

Si artist përkrahës për reperin do të jetë muzicienti i mirënjohur anglez James Blake.

Më poshtë shikoni vendet evropiane ku Lamar do të mbaj koncerte dhe të cilat i konfirmoi përmes postimit në Twitter.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM