Katy Perry Live: Ndiqeni këngëtaren në stilin ‘Big Brother’  (video)

8:42 pm 09.06.17

 

Katy Perry ka lansuar një transmetim direkt të stilit Big Brother përmes së cilit u lejon fansave të ndjekin çdo lëvizje të saj përgjatë katër ditëve të ardhshme.

Pop këngëtarja amerikane të premten lëshoi albumin e ri, Witness, dhe me këtë rast vendosi t’u ofroj fansave edhe këtë risi.

Përmes linkut më poshtë mund të shikoni përditshmërinë e këngëtares e cila transmetohet në verzionin e quajtur Witness World Wide.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM