Kasti i ‘Avengers: Infinity War’ lexojnë tweet-at e fëlliqur shkruar për ta

7:04 pm 01.05.18

 

Aktorë nga filmi Avengers: Infinity War kanë qenë pjesë e emisionit Jimmy Kimmerl Live përmes segmentit ku ata lexojnë mesazhet jo të hijshme që janë shkruar në Twitter ndaj tyre.

Shikoni më poshtë reagimet e aktorëve si Tom Hiddleston, Scarlett Johansson dhe të tjerë nga filmi me superheronjë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM