Karen O e Yeah Yeah Yeahs ‘Karen O këngë të reja solo’ me titullin Anti-Lullaby ‘

12:27 pm 08.01.19

Këngëtarja Yeah Yeah Yeahs Karen O ka publikuar një këngë të titulluar ‘Anti-Lullaby’, i cili është soundtrack i serialit i Hanna.
Kënga e re është një nga këngët më të sinqerta të Karen O deri tani dhe ka nuanca të një ninulle.
“Mos fle / Ajo pret që ju të fle”, O butësisht këndon. “Fryma ime, ti merr frymë ”

Dëgjoni këngën këtu:
https://open.spotify.com/track/0Bql7ziLBg4sH60cBqsZn7  

 

Kënga është gjithashtu një reflektim i komplotit të serisë – që ndjek historinë e një vajze të re të cilën e ndjek CIA, pasi babai i saj ish-operativ dhe mëson Hannen të bëhet një vrasëse e pamëshirshme.

Seria është një përshtatje e filmit të vitit 2011 me të njëjtin emër – ku luajti Saiorse Ronan.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM