Karakteret e ‘Twin Peaks’ kthehen pas 25 viteve   (video)

7:12 pm 04.05.17

Traileri më i ri lëshuar për serinë televizive ‘Twin Peaks’ tregon rikthimin në skenë të karaktereve kryesore.

Në klipin e lëshuar të enjten, shfaqen: Ed Hurley, Carl Rodd, nëna e Laura Palmer – Sarah, Andy Brennan, Deputy Hawk, dhe agjenti Dale Cooper.

Seria ‘Twin Peaks’ rikthehet me një premierë dy orëshe në Showtime më 21 maj.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM