Kamasi Washington – ‘Street Fighter Mas’

4:28 pm 20.06.18

 

Pak ditë para se të lëshoj albumin Heaven and Earth, kompozitori dhe saksofonisti Kamasi Washington ka nxjerr singlin ‘Street Fighter Mas’.

Video për këngën është punuar nga AG Rojas.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM