‘Kafshë-robot’, për të studiuar jetën e kafshëve të vërteta

1:36 pm 23.01.17

BBC ka krijuar disa lloje kafshësh-robot, për të spiunuar pikërisht kafshët e egra, për qëllime studimore.

Kafshëve robot u janë vendosur kamera nga të cilat televizioni britanik filmon dhe studion jetën e kafshëve pa i shqetësuar ato, transmeton Top Channel.

Por jo gjithmonë ato janë të suksesshme, pasi ka raste që edhe zbulohen. Kështu ka ndodhur në rastin e një kobre robot, që u zbulua nga disa mangustë, të cilët fillimisht janë larguar, por më pas janë bërë kuriozë pse ky gjarpër nuk po i ndiqte.

 

t1

t2

t3

t4

t5

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM