Ka mundësi që alienët e kanë vizituar Tokën thotë NASA

9:50 pm 05.12.18

Image result for Nasa aliens

Në një hulumtim i kryer nga Silvano P Colombano, një shkencëtar në NASA, sygjeron se alienët mund të duken krejtë ndryshe nga si ne i mendojmë-dmth mund të mos jenë organizma të formuar nga karboni sikurse ne, gjë që iu mundëson të jenë të padetektueshëm.

Alienët mund të jenë edhe në forma tepër të vogla dhe super-qenie. Colombano sygjeron të rishikohet mënyra se si i përceptojme alienët dhe të avancohet mënyra e testimit për trupa alien.
Atëherë ndoshta do të gjejmë diçka që nuk kemi mundur të vërtetojmë deri tani.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM