Justin Timberlake – ‘Supplies’

9:09 pm 18.01.18

 

Regjisori Harvey Weinstein dhe presidenti Donald Trump janë emrat me të cilët merret videoja e re e Justin Timberlake për këngën ‘Supplies’.

Në video, punuar nga Dave Meyers, paraqitet Timberlake i cili shikon pamje të protestave kundër Trumpit dhe Weinsteinit, para se vetë këngëtari të dal jashtë ndërtesës për të shpëtuar aktoren Eiza Gonzalez Reyna nga një grup i meshkujve që mendohet se  janë pejsë e një kulti.

Më pas, në video paraqitet edhe Pharrell i cili ka bashkëpunuar me Timberlake në albumin e ri Man of the Woods.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM