Justin Timberlake shtyen turnenë për shkak të lëndimit në tela të zërit.

4:36 pm 06.12.18

Image result for justin timberlake

Justin Timberlake në një post të tij në instagram, lajmëroi se do të shtyejë të gjitha datat e turnesë të dhjetorit për shkak të lëndimit në tela të zërit.
Atij i kishin mbetur edhe 8 data në dhjetor nëpër Amerikë, mirëpo doktori i tij e kishte sygjeruar që ti lejë kohe fytit të shërohet mirë dhe të gjitha datat janë shtyrë për Shkurt dhe Mars.

Ai ne postim falenderon fansat dhe ju premton se do të kthehet në formë sa më shpejtë që është e mundur.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM