Justin Timberlake rikthehet me këngën ‘Filthy’

4:11 pm 05.01.18

 

Justin Timberlake ka lëshuar singlin e parë nga albumi i ri që del më 2 shkurt.

Kënga ‘Filthy’ i takon zhanrit electro-funk dhe asaj i është bashkangjitur një videospot mjaft futuristi me robot, derisa këngëtari luan rolin e një zbuluesi në stilin e Steve Jobs.

Në videon e punuar nga Mark Romanek, Timberlake paraqitet para një turme në stilin e themeluesit të kompanisë Apple, derisa ai prezanton një robot i cili mund të bëjë lëvizjet që këngëtari bënë.

Albumi i ri nga Timberlake, Man of the Woods, do të dal më 2 shkurt.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM