Justice – ‘Stop’

10:23 am 08.05.18

 

Justice kanë shpërndarë videospot për këngën ‘Stop’, këngë e cila vjen nga albumi Woman i vitit 2016.

Videoja është e mbushur me ngjyra dhe animacione, që të kujton vitet 1980-ta dhe grafikët e kompjuterëve.

Gjatë vitit të fundit Justice kanë  qenë nëpër turne, por sa i përket materialeve të reja nuk janë aq aktiv.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM