Johnny Depp përsëri në videospotin e këngës së Marilyn Manson (video)

2:51 pm 14.11.17

 

Marilyn Manson ka lëshuar videospotin për këngën ‘KILL4ME’ në të cilën përsëri paraqitet aktori Johnny Depp.

Ky videospot vjen pas atij të nxjerrë muajin e kaluar për këngën ‘Say10’, ku poashtu paraqitej Depp bashkë me frontmenin Manson.

Në videon e re aktori përfundon në shtrat me dy femra të cilat luhen nga modelet Jocelyn Binder dhe Bailee Cowperthwaite.

Kënga ‘KILL4ME’ është pjesë e albumit të ri të Marilyn Manson, Heaven Upside Down, që doli muajin e kaluar.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM