Johnny Depp padit ish-gruan e tij për shpifje

3:01 pm 02.03.19

Johnny Depp ka ngritur një padi për shpifje dhe kërkon dëmshpërblimin prej 50 milionë dollarësh kundër ish-gruas së tij Amber Heard pasi u akuzua për dhunë në familje.

Aktori 55-vjeçar përshkroi akuzat e Heard-it për abuzimin e vitit 2016 duke e konsidueruar një ‘mashtrim të përpunuar’.
Padia që i referohet një artikulli të 32-vjeçares Heard, shkroi për Washington Post në dhjetor të vitit të kaluar, ku deklaroi se kishte marrë kërcënime me vdekje dhe humbi vendin e punës pas akuzave.Image result for amber heard johnny depp

“Depp nuk abuzoi kurrë me Heard. Pretendimet e saj kundër tij ishin të rreme kur ato u bënë publike në vitin 2016.

Ata ishin pjesë e një mashtrimi të përpunuar për të gjeneruar publicitet pozitiv ndaj Heard dhe për të zhvilluar karrierën e saj”, deklaron Depp.

.Image result for amber heard johnny depp

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM