John Legend – ‘A Good Night’ (ft. BloodPop)

5:34 pm 08.04.18

 

John Legend ka lëshuar këngë të re. ‘A Good Night’ flet për dashurinë e gjetur në një klub nate.

Legend është bërë bashkë me producentin BloodPop për të realizuar këngën, e cila ka ritëm diskoje, dhe që flet për dashurinë në shikim të parë.

Kënga ‘A Good Night’ është e para që këngëtari lëshon që nga viti 2016 kur nxorri albumin Darkness and Light.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM