Jessie Ware me singël të ri  (video)

7:28 pm 31.08.17

 

Jessie Ware ka lëshuar këngën e saj të re që është e dyta gjatë kësaj vere pas ‘Midnight’.

Videospoti për këngën ‘Selfish Love’ është punuar nga Tom Beard.

Albumi i tretë i këngëtares pritet të dal gjatë këtij viti. Ajo ka thënë se në atë do të ketë bashkëpunime me Francis and the Lights, Ed Sheeran dhe Julia Michaels.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM