Japanese Breakfast – ‘The Body Is A Blade’

12:55 pm 19.10.17

 

Japanese Breakfast ka shpërndarë videospotin për këngën ‘The Body is a Blade’.

Këngëtarja Michelle Zauner gjatë muajit korrik nxorri albumin Soft Sounds From Another Planet, i dyti i saj në këtë solo projekt.

Në videospotin për këngën ‘The Body is a Blade’, këngëtarja paraqet fotografi nga fëmijëria e saj bashkë me prindërit.

Japanese Breakfast më herët kishte lëshuar edhe videon për singlin e saj të parë ‘Machinist’, dhe gjithashtu audio-version për këngën ‘Boyish’ dhe video për ‘Road Head’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM