Janelle Monáe – ‘PYNK’

5:34 pm 10.04.18

 

Janelle Monáe është bërë bashkë me Grimes për këngën ‘PYNK’.

Në videospotin e këngës paraqitet edhe aktorja Tessa Thompson.

Kënga është përshkruar si “një festim i fortë i krijimit. dashurisë për veten. seksualitetit. dhe fuqisë femërore!”

Albumi i ri nga Janelle Monáe, Dirty Computer, del më 27 prill.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM