Janelle Monae dhe Steve Carell në filmin ‘Welcome to Marwen’

5:24 pm 21.06.18

 

Filmi Welcome to Marwen, i regjisorit të famshëm Robert Zemeckis, flet për një artist të quajtur Mark Hogancamp i cili merr veten pas një sulmi të dhunshëm, për të krijuar më pas një qytet miniaturë në Luftën e Dytë Botërore.

Filmi është një kombinim i live-action me animacion, bazuar në dokumentarin e vtiti 2010, Marwencol.

Në film paraqiten Steve Carell, Leslie Mann dhe Janelle Monae.

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM