James Bay – ‘Wild Love’

3:27 pm 09.02.18

 

James Bay është rikthyer me singlin e ri ‘Wild Love’.

Ndryshe nga muzika që jemi mësuar ta dëgjojmë nga albumi debutues i këngëtarit, në këngën ‘Wild Love’ ai sjell tinguj të dominuar nga synth-i dhe pjesë të caktuara të kitarës.

“Dua të të jap dashuri të çmendur,” këndon Bay. “Të atillë që kurrë nuk ndalet.”

Pas suksesit me albumin e parë The Chaos & The Calm, këngëtari tani ka thënë se albumi i dytë është i influencuar nga emrat si Frank Ocean dhe Lorde.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM