James Bay – ‘Wild Love’

5:18 pm 19.02.18

 

Aktorja Natalia Dyer paraqitet në videospotin e singlit më të ri nga James Bay.

“Ishte shumë kënaqësi të punoja me Natalian në realizimin e ‘Wild Love”, ka thënë këngëtari.

“Është një person i dashur, një talent i madh dhe u ndjeva mirë gjatë gjithë kohës në realizimin e videos.”

Bay e kishte lëshuar singlin ‘Wild Love’ më herët gjatë këtij muaji, duke treguar për bashkëpunimin e tij me Jon Green dhe producentin e Adele, Paul Epworth.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM