Ja traileri i parë për vazhdimësinë e ‘Love Actually’  (video)

4:14 pm 14.03.17

Komedia romatike e vitit 2003, ‘Love Actually’, do të ketë një vazhdimësi ku do të përfshihen pothuajse i gjithë kasti nga filmi original.

Filmi i ri do të jetë vetëm dhjetë minuta dhe do të lëshohet më 24 mars në Britani në shënimin e ditës bamirëse të njohur si Red Nose Day.

Më pas, më 25 mars ky film i shkurtër do ta ketë premierën edhe në Shtetet e Bashkuara.

Më poshtë, shikoni trailerin e parë të ‘Love Actually 2’ apo nëse mund ta quajmë Red Nose Day Actually.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM