Ja si i shpëton vdekjes Tom Cruise në filmin e ri të ‘Mission Impossible’

1:28 am 17.05.18

 

Ethan Hunt (Tom Cruise) përfshihet në rrahje me grushta në një banjo, kërcen nga një ndërtesë masive dhe i shpëton një eksplodimi nga përplasja e motoçikletës dhe helikopterit.

Të gjitha këto skena janë pjesë e filmit Mission: Impossible – Fallout, filmi i tetë i françizës së njohur.

Filmi është punuar nga Christopher McQuarrie dhe do të dal nëpër kinema më 27 korrik.

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM