Ja si duket Morgan Freeman duke kënduar ‘Get Ur Freak On’

5:03 pm 31.01.18

 

Missy Elliott dhe Morgan Freeman janë bërë pjesë e një reklame e cila do të transmetohet në periudhën e pushimeve të ndeshjes finale në Super Bowl.

Aktori i mirënjohur shfaqet duke bërë kinse po këndon këngën ‘Get Ur Freak On’ nga Missy Elliott, derisa edhe kjo e fundit paraqitet në klip.

Freeman dhe Elliott janë pjesë e reklamës për Mountain Dew Ice, derisa në reklamën për Doritos Blaze paraqiten Peter Dinklage dhe Busta Rhymes.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM