Ja se kujt i përngjan Bella Hadid

2:08 pm 07.02.19

Lookalikes! People are struck by how much Bella Hadid, 22, and Carla Bruni, 51, look alikeBella Hadid, 22 vjeç dhe Carla Bruni, 51 vjeç, kanë lindur më shumë se katër mijë milje larg njëra tjetrës dhe kanë diferencë mbi 30 vite, por përdoruesit e mediave sociale janë duke u betuar se ato mund të jenë binjakë të humbura.

Would you look at that! The Instagram account @celebface highlighted their similarities in a post today, picking a few choice images showing the models posed the same wayKrahasimet e fotografive tregojnë ngjashmëritë e çuditshme fizike midis dy supermodeleve, veçanërisht kur Carla ishte në të 20-at dhe 30-at e saj. Hunda, buzët dhe mollëzat,janë krejtësisht identike, dhe definitivisht të dy gratë kanë shumë më tepër të përbashkëta se karrierat e tyre të zgjedhura./UrbanFm/Twins! Elle UK said the 'uncanny resemblance' is 'freaking us out' (Carla pictured top left and bottom right, Bella picture top right and bottom left)

The two supermodels have very similar facial structure — and slim figures (pictured: Carla for Versace in 1992)Pictured: Bella for Moschino x H&M in 2018

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM