Ja pse po mbyllet MoMA

11:37 am 06.02.19

Image result for moma expansion
Muzeu i Artit Modern në Nju Jork do të mbyllë dyert e saj për katër muaj, ndërsa vazhdon me planin e saj të zgjerimit me buxhet prej 400 milionë dollarësh.

Muzeu në Manhattan do të mbyllë dyert e saj më 15 qershor dhe do të mbetet i mbyllur deri më 21 tetor. MoMA planifikoi të zgjerohej që kur bleu pronën e muzeut të artit Folklorik në hapsirën fqinje për $ 32.1 milion në vitin 2011.Image result for moma expansion

Zgjerimi u bë i mundur me ndihmën e një donacioni prej 100 milionë dollarësh nga David Geffen në vitin 2016. Geffen është një ekzekutiv i filmit, i cili krijoi DreamWorks SKG në vitin 1994./UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM