Ja aplikacionet më të shkarkuara në Apple për këtë vit

4:11 pm 04.12.18

Apple ka zbuluar aplikacionet më të shkarkuara të vitit 2018. YouTube mori vendin e parë, duke mposhtur Facebook, Instagram dhe Snapchat.

Gmail zë vendin e nëntë ndërsa befasisht Twitter rënditet në pozitën e 20-të, shkruan Indeksonline.

Rënditja e 20 aplikacioneve më të shkarkuara është kjo:

YouTube

Instagram

Snapchat

Messenger

Facebook

Bitmoji

Netflix

Google Maps

Gmail

Spotify Music

Amazon

Uber

WhatsApp Messenger

Pandora

Wish

TikTok

Cash App

Google Photos

Google Chrome

Twitter

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM