Interpol – ‘The Rover’

5:34 pm 07.06.18

 

Interpol kanë paralajmëruar albumin e gjashtë, Marauder.

Bendi gjithashtu ka lëshuar singlin e parë nga ky album, këngën ‘The Rover’.

Albumi i ri do të dal më 24 gusht. Ai është shkruar në Manhattan, në hapësirat ushtruese të bendit Yeah Yeah Yeahs, derisa është inçizuar në Tarbox Studios.

“Ky album është i tillë siç ndjehem kur prek gjërat e vërteta që më kanë ndodhur që janë emocionuese dhe të prekshme për të shkruar rreth tyre,” ka thënë frontmeni Paul Banks.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM