Indi, burg të përjetshëm për gurun spiritual

10:45 am 25.04.18

 

Asaram Bapu, guru shpirtëror indian, është dënuar me burgim të përjetshëm për dhunimin e një 16 vjeçareje.

Gjykata në Indi ka dhënë vendimin duke thënë se sulmi ndaj 16 vjeçares ndodhi në vitin 2013 në një nga hapësirat e komunitetit që ndiqnin mësimet e Bapu në qytetin e Jodhpur.

Pritet që guruja Bapu të apeloj ndaj vendimit.

Bapu, 77 vjeç, ka 400 hapësira të komunitetit në gjithë botën dhe miliona përcjellës që ndjekin mësimet e tija. Ai gjithashtu është në gjykim të një rasti tjetër për dhunim në shtetin indian Gujarat.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM