Imiton kafshët dhe shpezët, ka ambicje për Rekord Botëror

1:56 pm 19.03.18

 

Justice Osei është një 19 vjeçar nga Ghana.

Gjatë shtatë viteve të fundit ai ka arritur të zhvillojë aftësinë e tij për të imituar zërat e mbi 50 kafshëve, përfshirë delet, dhitë, majmunët dhe shumë lloje të tjera.

Duke dëgjuar zërin e tij imitues, që vështirë se mund të dallohet nga origjinali i kafshëve dhe shpezëve, zogjët dhe macet në lagjen e tij i përgjigjen duke lëshuar edhe ata zëra pa vërejtur se janë duke komunikuar me një njeri.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM