I ndalet mikrofoni Drake në Grammys, ndërsa u thotë artistëve se nuk kanë nevojë për çmime për të qenë fitues

12:07 pm 11.02.19

Mikrofoni i Drake u nderpre në Grammys 2019 dje ndërsa ai ishte në mes të dhënies së një fjalimi. Ylli ishte duke e marrë çmimin për këngën më të mirë Rap për ‘God’s Plan’, duke bërë një paraqitje të papritur në ceremoni.
“Ne luajmë në një sport të bazuar në mendime, jo në një sport të bazuar në fakte”, tha Drake gjatë fjalimit të tij. “Çështja është që ju keni fituar tashmë nëse keni njerëz që këndojnë këngët tuaja fjalë për fjalë, nëse jeni një hero në vendlindjen tuaj. Nëse ka njerëz që kanë punë me page minimale dhe që po dalin në shi dhe borë dhe shpenzojnë para për të blerë bileta për shfaqjet tuaja. Ju keni fituar tashmë.

Ai nuk mori pjesë në 2017 për shkak të konflikteve të orarit të turneut, por fitoi dy çmime për ‘Hotline Bling’. Sidoqoftë, ai më vonë tha se nuk “edhe i donte atë çmim”, duke debatuar se kenga e tij duhet të njihet si një këngë rap. /UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM