I jep fund jetës si yll pornoje, bëhet pastore 

10:42 am 09.03.17

porno

 

Crystal Bassette, nga New York, në të kaluarën fitonte deri në 300,000 dollarë në vit duke luajtur në filma për të rritur, në rolin e një ylli të pornos.

Por, mamaja e tre fëmijëve, një ditë vendosi të ndryshoj rrënjësisht profesionin e saj.

Ajo i dha fund stilit të jetës së “shthurur” duke iu dedikuar tërësisht besimit të saj fetar duke hapur edhe një kishë, ku edhe gjeti bashkëshortin e saj, David, 26 vjeç, transmeton Top Channel.

Ajo tregon se kalimi nga një ekstrem në një ekstrem tjetër nuk ka qenë aspak i lehtë pasi duhet të linte pas një jetë të tërë. 33-vjeçarja tregon se kur lindi djali i saj i madh ajo ishte vetëm 16 vjeçe dhe për t’i siguruar atij një jetë sa më të mirë filloj të punonte në vende të ndryshme, mes të cilave edhe në një lokal nate. Ku iu propozuar që të hynte në industrinë e filmave për të rritur.

Por një aksident me makinë në vitin 2014 e bëri të kuptonte se po vepronte gabim me jetën e saj dhe shpëtimin nga ky aksident e pa si një jetë të dytë, të cilët ajo vendosi që t’ia dedikonte zotit.

 

porno1

porno2

porno4

porno5

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM