‘High Five’, kënga e re nga Sigrid

11:20 am 13.04.18

 

Sigrid ka lëshuar një këngë të re, ‘High Five’.

Kënga në fillim ka një tingull të zhanrit trip-hop, derisa më pas kalon në ritmin me të cilin tashmë njihet këngëtarja skandinave.

Sigrid ka thënë se është frymëzuar nga “rëndësia e atyre lloj lidhjeve kur të dy guxojnë të jenë tërësisht të sinqertë me njëri tjetrin, dhe jo vetëm të ndajnë ‘high fives’ sipërfaqësisht”.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM