‘Here Comes The Cowboy’ është albumi më i ri i Mac DeMarco

1:48 pm 05.03.19

Duket sikur një album i ri i Mac DeMarco po vjen shumë shpejt, postera dhe lista po shfaqën nëpër media sociale dhe në rrugë që paralajmërojnë albumin e ri ‘Here Comes the Cowboy’. Fansat në Reddit u ngazëllyen kur një përdorues ndau një fotografi pasi gjeti një poster për albumin e tij të ri pas ‘This Old Dog’ të vitit 2017 – duke treguar posterin me një emoji të thjeshtë së bashku me datën 10 të majit si datë lëshimi.

Kjo është lista e këngëve të albumit:

‘Here Comes The Cowboy’
‘Nobody’
‘Finally Alone’
‘Little Dogs March’
‘Peroccupied’
‘Choo Choo’
‘K’
‘Heart To Heart’
‘Hey Cowgirl’
‘On The Square’
‘All Of Our Yesterdays’
‘Skyless Moon’
‘Baby Bye Bye

Mediat kanë kontaktuar një zëdhënës të Mac DeMarco për një përgjigje. Duket sikur albumi i ardhshëm do të jetë lirimi i parë në një label të ri  të pavarur e cila u themelua nga vetë DeMarco vitin e kaluar./UrbanFM/

Image result for mac demarco

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM