Haradinaj zyrtarisht pranon detyrën e Kryeministrit  (foto)

11:08 am 11.09.17

 

Ramush Haradinaj ka pranuar sot edhe zyrtarisht detyrën e Kryeministrit të Kosovës.

Ceremonia është mbajtur në ambientet e qeverisë dhe atij detyrën i ka dorëzuar ish kryeministri Isa Mustafa.

Gazeta Zëri shkruan se ende pa e pranuar zyrtarisht detyrën, emri në derën e zyrës së kryeministrit ishte ndërruar nga Isa Mustafa në Ramush Haradinaj.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM