Hahn kërkon nga Kosova përmbushjen e detyrimeve ndaj MSA

4:04 pm 09.02.18

 

Komisionari Johannes Hahn kërkoi që Kosova të përmbush detyrimet e veta dhe të avancojë sa më parë me implementimin e MSA-së, njofton kumtesa ministrore, transmeton Koha.net.

Ai këtë kërkesë e ka bërë gjatë një bisede telefonike me ministren e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, pati sot një bisedë telefonike me Komisionarin Hahn, me të cilin diskutoi për Strategjinë e zgjerimit.

Hoxha e njoftoi Komisionarin Hahn se Kosova ka mirëpritur Strategjinë e Zgjerimit dhe përfshirjen e Kosovës në të.

“Integrimi jonë në BE nuk ka alternativë dhe neve na mbetet t’i kryejmë detyrat tona ku ende kemi shumë punë për të bërë”, theksoi ajo.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM