Gucci Mane – ‘Curve’ (ft. The Weeknd)

5:09 am 11.11.17

 

Gucci Mane dhe The Weeknd kanë shpërndarë videospotin për bashkëpunimin e tyre më të ri, ‘Curve’.

Kjo këngë paraqitet në albumin e ri të Mane, Mr. Davis i cili doli gjatë muajit tetor.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM