Gruaja shpërthen në një ‘JO’ të madhe kur Donald Trump bëhet president (video)

7:39 pm 22.01.17

Gjatë ditëve të fundit kemi pasur rastin të shohim e të dëgjojmë shumëçka në lidhje me Donald Trump.

Megjithatë, në serinë e videove që postohen në lidhje me presidentin e 45-të të SHBA-ve, kjo më poshtë ndoshta është një nga më goditëset, e prekshme dhe shokuese, kur një grua e shpreh të gjithë mllefin dhe paknaqësinë e saj me zgjedhjen e Trump president.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM