Grimes publikon demo të re ‘Pretty Dark’

10:19 am 14.03.19

Grimes ka ndarë një demo të një kënge të re të quajtur ‘Pretty Dark’. Ju mund ta dëgjoni atë plotësisht poshtë.

Demoja e re publikohet pas albumit ‘We Appreciate Power’ të vitit 2018 – megjithëse kënga e fundit nuk do të shfaqet në albumin e saj të ardhshëm. Përkundrazi, Claire Boucher shpjegon në një përshkrim në video se kënga vjen nga mjuziklli i saj i ardhshëm që është duke punuar momentalisht.

“NUK ËSHTË NJË SINGLE, është vetëm një demo,” shkroi Grimes në video. “Kjo  këngë është nga një mjuzikëll që po punoj dhe do të jetë një eksperiencë 3D virtuale.”/UrbanFM/

Image result for grimes

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM