Greva më e madhe në histori po ndodh tani në Indi

4:30 pm 10.01.19

Rreth 150 milionë njerëz filluan një grevë  dy-ditore në Indi sot kundër politikave dhe anti-sindikatave të kryeministrit Narendra Modi në Indi.

Punëtorëve nga sektori publik dhe privat iu bashkangjitën edhe mësuesit dhe studentët nga i gjithë vendi, duke formuar ndoshta grevën më të madhe në histori.URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM