Green Day përqeshin ëndrrën amerikane në videospotin e ‘Back In The USA’

6:36 pm 17.11.17

 

Green Day kanë shpërndarë videospotin për këngën ‘Back In The USA’.

Kjo këngë nuk është lëshuar më parë dhe vjen nga kompilacioni i këngëve më të mira të bendit nën emrin ‘God’s Favourite Band’.

Në videospot paraqiten Billie Joe Armstrong, Tree Cool dhe Mike Dirnt të cilët kthehen në Amerikën e viteve 1950-ta për të kuptuar se të gjitha përshkrimet e ‘ëndrrës amerikane’ janë vetëm një mit.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM